voorgerechten

Classics

Crème brûlé​​​​​e van geitenkaas – 16 – vegetarisch
witloof​​​​​salade / pompoen / walnoot

Artisanale garnaalkroketjes (2 stuks) – 15 –
rouille / krokante peterselie / citroen​​​​​

Carpaccio van Belgisch Wit-Blauw​​​​​​ – 17,50 –
pesto / rucola / parmesan

Schotse zalm ‘gravad lax’ – 17,50 –
toast / honing-mosterd dressing / dille 

Mergpijp in de oven met persillade – 14 –
linzen van puy / gekonfijte citroen / toast

Specials

Toast champignon met ganzenlever​​​​​​ – 21 –
boerenbrood / bospaddestoelen / peterselie

Gebakken coquilles – 18,50 –
pastinaak / hazelnootdressing / zwarte look​

Soepje van gerookte aardappel – 12,50 –
gerookte zalm / bieslook 

Duo van tonijn, tartaar en mi-cuit​​​​​​ – 19,50 –
komkommer / radijs / sushi

hoofdgerechten

Classics

Konijn met pruimen – 23,50 –
zilverui / spek / rugfilet 

Gemalen steak tartaar van Belgisch Wit-Blauw – 21 –
verse frietjes / cornichon / slaatje​​​​​​​

Karnemelkstampers zoals bij ons moeder – 19 – vegetarisch
bruine boter / gepocheerde eitjes / jonge kaas 
+ extra handgepelde garnalen (– 3 –)

Gebakken filet pur van rund – 29 –
verse frietjes / slaatje / champignon, peper of bearnaise saus 
+ extra gebakken foie gras (– 3 –)

Kabeljauwhaasje met mousseline – 28 –
pomme chateau / gebrande prei / persillade / handgepelde garnalen​​

Gebraiseerde varkenswangetjes in Rodenbach​​​​​ – 21 –
tierentyn mosterd / verse frietjes / slaatje

Tomahawk steak (min. 1,2 kg) van bij Muyncks (2 p.) – 59 –
gekonfijte krieltjes / grof zeezout / saus naar keuze

Specials

Traag gegaarde hoevekip – 24,50 –
slahart / fondant aardappel / gekonfijte tomaat

Solette Meunière – 28 –
aardappelpuree / kokkels / botersaus / groene selder​​​​

Gebakken kalfszwezeriken​​​​​ – 28 –
butternut / aardpeer / kroketjes ​​​​​

Op vel gebakken zeebaars – 27 –
dashi / gerookte aardappel / schelpjes​​​

Chili sin carne – 19,50 – vegetarisch
zure room / avocado / koriander ​​​​​​​

lunch

ma / do / vr van 12u tot 14u

dagschotel – 15 –

snelle lunch – 18 –

verse soep en hoofdgerecht


zakenlunch – 25 –

verse soep / hoofdgerecht / dessert

desserts

Chocolade brownie met Dulce de leche​​​​​​ – 10 – 
Brie de Meaux aux truffes – 12 – 
Tiramisu met speculaas 800 Creme brûlée voor 2 – 15 – 
Assortiment sorbet – 3 –/ bol (
passie / citroen / framboos / yoghurt )
Irish Coffee – 8 –
Dame Blanche “HULA” – 10 –