voorgerechten

Classics

Carpaccio van zomertomaten – 16 – vegetarisch
burrata / pesto / oude balsamico

Artisanale garnaalkroketjes (2)  – 14 –
rouille / krokante peterselie / citroen

Tartaar van Schotse zalm – 17,50 –
hijiki / groene selder / avocado

Mergpijp in de oven met persillade – 14 –
linzen van puy / gekonfijte citroen / toast

Roulade van Belgisch Wit-Blauw – 17,50 –
groene appel / pesto / rucola / parmesan 

Specials

Soepje van Mechelse asperges – 12,50 –
gerookte zalm / bieslook

Gerookte ganzenlever – 21 –
brioche / luikse stroop / groene appel

Gerookte paling met Noordzeekrab – 17 –
mierikswortel / ponzu / komkommer

Duo van tonijn, tartaar en mi-cuit – 19,50 –
komkommer / radijs / sushi

hoofdgerechten

Classics

Gemalen steak tartaar van Belgisch Wit-Blauw – 21 –
verse frietjes / cornichon / slaatje

Gebraiseerde varkenswangetjes in Rodenbach – 21 –
tierentyn mosterd / verse frietjes / slaatje

Gebakken kraaibiefstuk met sjalotsaus – 24,50 –
verse frietjes / seizoensgroentjes

Karnemelkstampers zoals bij ons moeder – 19 – 
vegetarisch
bruine boter / gepocheerde eitjes / jonge kaas
+ extra handgepelde garnalen (– 3 –)

Tomahawk steak (min. 1,2 kg) van bij Muyncks (2 p.) – 59 –
gekonfijte krieltjes / grof zeezout / saus naar keuze

Gebakken filet pur van rund – 29 –
verse frietjes / slaatje / champignon, peper of bearnaise saus
+ extra gebakken foie gras (– 3 –)

Kabeljauwhaasje met peterselie – 27 –
pomme chateau / groene asperges / mousseline / handgepelde garnalen

Specials

Solette Meunière – 28 –
aardappel puree / kokkels / botersaus / groene selder

Gebakken Iberico Pluma – 28 –
provençaal / papas bravas

Op vel gebakken zeebaars – 27 –
dashi / gerookte aardappel / schelpjes

Chili sin carne – 19,50 – 
vegetarisch
zure room / avocado / koriander

Traag gegaarde hoevekip – 24 –
gésiers / champignons / truffelpuree

——————————————

Kindermenu (tot 12 jaar)
 

Kaaskroket – 9 –
Gepaneerde visreepjes – 12 –
Kip met appelmoes en frietjes – 13 –
Gerookte zalm – 12 –
Kindersteak met frietjes – 14 –
Macaroni met ham en kaas – 11,50 –
Gehaktballetjes in tomatensaus met puree – 12 –
Portie frietjes – 3,50 –

——————————————

volledige lijst van allergenen beschikbaar

lunch

ma / do / vr van 12u tot 14u

dagschotel – 15 –

snelle lunch – 18 –

verse soep en hoofdgerecht


zakenlunch – 25 –

verse soep / hoofdgerecht / dessert

desserts

Chocolade brownie met Dulce de leche​​​​​​ – 10 – 
Brie de Meaux aux truffes – 12 – 
Tiramisu met speculaas 800 Creme brûlée voor 2 – 15 – 
Assortiment sorbet – 3 –/ bol (
passie / citroen / framboos / yoghurt )
Irish Coffee – 8 –
Dame Blanche “HULA” – 10 –