tapas to share

Oester (Gillardeau) – 3,5 / stuk
Naanbrood met tzatziki – 10
Hammousse met crackers – 10
Tongreepjes met verse tartaar – 13
Huisgemaakte bitterballen – 12

snelle lunch

Verse soep – 5
Dagschotel – 17
Soep + dagschotel – 20

voorgerechten

voor-gerechten

Gegrilde tonijn – 19,5
zwarte look / ponzu / gember

Crème brûlée van geitenkaas – 16
krokant slaatje / granaatappel / toast

Garnaalkroketten – 17 / 26
gefrituurde peterselie / rouille / citroen

Zwezerikkroketten – 19 / 28
tartaarsaus / citroen / cresonette

Gebakken ganzenlever – 21,5
gerookte zoete aardappel / brioche / gebrande ui

Duo van coquilles (warm en koud) – 21
knolselder / champignon / zure room

6 oesters ‘Gillardeau’ – 21
met granité van peterselie


hoofdgerechten

hoofd-gerechten

Gebakken zeebaars ‘provençale’ – 26
courgettini / paprikacoulis / Zuiderse aardappel

Varkenswangetjes in Rodenbach – 25
frietjes / sla

Polderaardappel met verse zalm – 25
groene kruiden / prei

Hoevekip met verse pasta – 24
truffelsaus / spinazie / champignons

Lomo Iberico ‘Cross & Blackwell’ – 27
peultjes / krieltjes / pickles

Karnemelkstampers zoals bij ons moeder – 22
bruine boter / gepocheerde eitjes / jonge kaas
+ extra handgepelde garnalen (4)

Gebakken filet pur van Belgisch Wit-Blauw – 31
verse frietjes / slaatje / saus naar keuze
+ extra gebakken foie gras (5)

Tomahawk steak van bij Muyncks – 62
(minimum 1,2 kg, per 2 personen)
gekonfijte krieltjes / grof zeezout / saus naar keuze

Magret de canard – 28
wortel / rösti / erwt / bruine jus

Solette ‘sportive’ – 34
aardappelpuree / garnalen / wittewijnsaus

Gemalen steak tartaar van Belgisch Wit-Blauw – 23
verse frietjes / slaatje​​​​​​​ / mayo

Portie frietjes en sla – 5

kids

Kaaskroketjes – 12
Gehaktballetjes in tomatensaus met puree – 13
Kip met appelmoes en frietjes – 14
Kindersteak met frietjes – 16
Gepaneerde visreepjes met puree – 16
Macaroni met ham en kaas – 12

Portie frietjes – 3,5