Contact

Openingsuren

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag

zaterdag
zondag

12u00 - 14u00 en 18u30 - 21u00
gesloten
gesloten
12u00 - 14u00 en 18u30 - 21u00
12u00 - 14u00 en 18u30 - 21u30

18u00 - 21u30
12u00 - 14u00

maandag
12u00 - 14u00 en 18u30 - 21u00

dinsdag
gesloten

woensdag
gesloten

donderdag
12u00 - 14u00 en 18u30 - 21u00

vrijdag
12u00 - 14u00 en 18u30 - 21u30

zaterdag
18u00 - 21u30

zondag
12u00 - 14u00

Adres

Je vindt ons in de Wittestraat 2 in 8501 Heule, er is een ruime parking voor de deur.


Ons verhaal

HULA is een ode aan Heule.

Thijs is een geboren en getogen Heulenaar en Aurélie heeft sterke Heulse roots waardoor zij een voorliefde hebben voor deze mooie parochie.

De horeca heeft voor Thijs maar weinig geheimen, door zijn culinaire opleiding aan Hotelschool Spermalie te Brugge en meer dan 10 jaar ervaring in het vak in sterrenrestaurants als Hof van Cleve, Maison Pic, Seagrill, L’Ecailler du Palais Royal en bij Piet Huysentruyt.

Aurélie heeft de liefde voor het vak gevonden in het pittoreske restaurant ‘Le Lutin Gourmand’ in Frankrijk, dat ze samen runden gedurende 2 zomerseizoenen.

Na deze prachtige ervaring zijn ze samen naar Amerika verhuisd om het opstartteam van restaurant B Too van Bart Vandaele in Washington te vergezellen. Maar hun grote droom was zelf een zaak opbouwen en dit is hen dan ook gelukt met HULA.